LA MULTI ANI, ROMANIA !!!

1 decembrie 2009

11 comentarii◄:

Anonim spunea...

LA MULTI ANI!tuturor romanilor..

Adrian Barbat spunea...

Era si alta varianta mai cantata a acestei piese, asta nu-mi ajunge dacat pana la ureche si nu vrea sa intre ;).

Danette spunea...

@Adrian Barbat ....tipic omului care traieste in "tara de doi lei " a lui Geoana. Scuza-ma, dar eu traiesc, inca, in adevarata tara a bunului-simt, nu aia strigata pe toate gardurile, ok !?!?

Adrian Barbat spunea...

Scuze, nu am vrut sa deranjez cu comentariul meu, tot ceea ce doream sa exprim este ca varianta cantata de Veta Biris mi se pare cea care se potriveste de ziua nationala a Romniei.
Si scuza-ma, eu nu triesc in tara lui Geoana si nici macar a lui Basescu, traiesc in lumea mea ce-a mica dar cu principii mai mult sau mai putin de bun simt.
Nu cred ca simpatiile politice trebuie sa ceeze o eticheta unei persoane.
Iar pentru a te lamuri putin, si eu am "cultivat" o Romanie a bunului simt si am fost extrem de dezamagit de ce a rezultat dupa votul natiunii.
o seara buna oricum

Danette spunea...

Din intamplare, ti-am citit anumite comentarii prin alte parti...unde atarnai etichete ( desigur ...printre randuri), deci nu eu ma fac vinovata de acest pacat. Nu am simpatii politice, am doar o optiune de vot si atat . Iar natiunea nu voteaza dupa cum vrem noi , daca altii nu sunt consecventi in afirmatii.Eu nu am fost dezamagita de vot, am fost extrem de dezamagita de ce a urmat dupa aceea ...adica un mare fas.
O seara faina si tie.

Adrian Barbat spunea...

Ok, am inteles, m-ai etichetat deja inainte sa-ti las un comentariu si ai inteles ceea ce ai vrut din el.
Puteai sa intelegi ca nu sunt un dusman deoarece nu ti-am comentat posturile politice, iti respect optiunea.
Daca citeai mai atenta intelegeai ca am o optiune si nu fac neaparat lobi din asta si nici nu incerc sa schimb optiuniile altora.
Respect pe toti care gandesc si nu incearca sa-ti impuna un anumit punct de gandire.

Danette spunea...

Te-am citit cu atentie si am inteles care este aceasta,nu te-am perceput ca pe un dusman , pentru ca eu nu am dusmani. Dar, atat timp cat spui :" E peste puterea mea de a intelege cum inca nu se pot convinge unii de calitatiile Comandantului care a F…. tara... " , clar ii etichetezi, probabil fara sa-ti dai seama, pe cei care nu au o optiune similara cu a ta si ii tratezi fara respect.
Iar primul mesaj al tau , de la aceasta postare, l-am perceput exact cum l-ai transmis, pentru mine conteaza versurile si imaginile , imi transmit mult mai mult decat ritmul melodiei. Diferenta de gusturi .

Adrian Barbat spunea...

"de gustibus et coloribus, non disputandum"
Si in acelasi timp da, am inteles acum pentru ca am vizualizat comentariul acolo unde l-am postat si nu intelegeam apoi de ce ma intrebi pe mine ce am vrut sa spun.
Din viteza nu am postat un comentariu ci am raspuns la comentariul postat de tine, acum am inteles.
Iar inca o data Da, ai dreptate, poate am adus o jignire toturor care nu impartasesc ideile mele.
Nu-mi cer scuze de obicei (sunt un berbec incapatanat) dar de data asta am comis-o, asa ca... asta e, daca tot nu ai dusmani trebuie sa ma scuzi si pe mine ;).
O seara buna, sos palaria si mult respect, din partea mea pentru tine.

Danette spunea...

Nu trebuie sa-ti ceri scuze, pt ca nu ai de ce.
O seara faina!

demon spunea...

La Multi Ani! Danette ;)

Danette spunea...

La multi ani si tie ! :D

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected