Ipocrizie

30 noiembrie 2009

IPOCRIZIE : duplicitate, falsitate, fatarnicie, minciuna, perfidie, prefacatorie, viclenie, viclesug, (livr.) fariseism, machiavelism, tartuferie, tartufism, (rar și fam.). ( DEX ) M.G. : "Romania, tara de doi lei..." M.G. :" Aceasta tara are un real potential...." C.A. : " Domnule M.G., noi nu putem invinge impreuna!" C.A. : "Acordul dintre pnl si psd reprezinta o declaratie de principii pentru tara..." Intrebarea mea : Care principii , care tara ? Aceste PRINCIPII ?

1 comentarii◄:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Trimiteți un comentariu