Pozitia guvernului...in noua taxa forfetara

11 aprilie 2009

Ministrul Pogea a mai inventat o taxa...parca nu erau destule

...taxa forfetara. Ai firma...castigi ori nu...trebuie sa platesti "privilegiul"de-a fi"patron"

Nu gresea cel ce spunea......"M-AM SATURAT DE ROMANIA"

7 comentarii◄:

Danette spunea...

Acum imi citeam mail-urile ...printre altele... ordonante de urgenta cu privire la reduceri de sporuri in sistemul bugetar :(.Nici o problema , imi ziceam ...deschid o firma , dar hop ai aparut tu cu articolul asta:D .Acu` ma gandesc serios sa-mi fac bagajele si sa ma mut peste mari si tari :))Aici ne pun astia sa strangem drastic cureaua si cu siguranta nu-i cureaua de la ceas cu care primea Poc-Poc bataie cand era mic :D
PS:Poza e mortala :))

Jack_Dy spunea...

Era in "parte" si o propunere pt noua moneda...nationala
Taxe si impozite ca in vremea...raposatului STEFAN VODA
Guvernul are mintea hodinita'...astea sunt solutiile pe care le gaseste. TAXE SI IMPOZITE

Danette spunea...

Asta-mi aminteste de legea aceea aiuristica de majorare a impozitelor pe locuintele care detin centrale termice ...adica , vezi Doamne , sa-mi platesc "luxul" pe care tot eu mi l-am creat :D . Mda , functionam dupa acelasi sistem ...luam cu amandoua mainile si in schimb dam picioare in fund.

Jack_Dy spunea...

Zambeste...maine va si mai rau :D

Danette spunea...

Uuuups ...stii tu ,cumva, ca ar urma o taxa pe aer , soare !?:D

Anonim spunea...

Se pare ca guvernul este rupt de realitate...multe firme si-au restructurat activitatea si investitiile,multe au inchis si mai multe se vor inchide. Somajul va creste si mai mult. Se procedeaza exact invers de cum ar trebui, acum in plina criza financiara ar fi trebuit sa fie scutite un an de zile de la plata impozitelor toate firmele pentru a supravietui....dar in inconstienta lor bravii nostri conducatori vor sa elimine firmele, pentru ca la asta se va ajunge pentru multe firme mici. Acest impozit dovedeste incompetenta celor care ne guverneaza si faptul ca nu au solutii reale si benefice de a iesi din criza. In mod sigur la bugetul statului se vor colecta si mai putini bani ca pana acum, aceasta masura disperata va crea si mai mare haos. Efectele se vor vedea pana cel tarziu la finele anului acesta. Eu personal stiu cateva firme care isi inchid activitatea....bomboana de pe tort este, fiind acest impozit in spate fiind criza financiara la care a contribuit destul de mult si massmedia in toate formele ei respectiv presa, televiziune, etc. Este foarte trist ce se intampla acum si sunt foarte dezamagit. Am o mica firma si de cand am deschis-o am fost taxat permanent in orice am facut sau solicitat de la stat. Am cerut o fisa fiscala pentru banca, am platit , s-a schimbat codul CAEN, am platit, practic orice face micul intreprinzator plateste fara a primi nimic in schimb. Singurul lucru pe care il primeste este cadrul legal de a dezvolta o afacere. Repet este singurul lucru in rest totul se plateste. Nu exista respect din partea statului in relatie cu firmele, sunt privite ca niste fabrici de bani,ca niste hoti care chipurile nu dorm noaptea ci se gandesc cum sa fure statul. De fapt nu are ce sa fure de la stat . S-au creat tot felul de organe de control care le monitorizeaza, le controleaza si le amendeaza de cele mai multe ori fara discernamant. Doamne fereste sa treaca cuiva prin cap sa se certe cu vreun organ de control pentru ca este ca si inchis in ceea ce priveste activitatea si poate chiar mai mult. Of of nu stiu unde se v-a ajunge dar viitorul este innorat. Probabil ca la masa guvernului suna bine aceasta noua taxa dar in practica v-a fi un mare dezastru si acest lucru se va intoarce impotriva statului,guvern,etc. Daca este cineva care nu intelege ce am spus il rog sa isi deschida o firma si apoi o sa inteleaga.Esti de acord cu mine ?...copiaza si da mai departe. Un mic si umil intreprinzator din Sibiu fara scoli inalte si diplome de prestigiu.

Jack_Dy spunea...

Ai mare dreptate...nocomment

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected