Gherlainfo.ro

29 iunie 2008

Sunt tineri , ambitosi , cu multa pofta pentru scris , sunt GHERLENI ... fericitii si talentatii posesori ai unui site (unde la sectiunea bloguri gherlene a aparut si blogul meu , cel mai probabil in urma unei conspiratii , ca alta explicatie nu-i...) si mai nou ai unui blog " pentru povesti care nu mai incap pe site "...care privesc cu un ochi curios , impartial si vigilent la tot ce MISCA prin urbea de pe Somes . Nimic nu le scapa celor de la Gherla.info , indiferent de ora si de starea vremii care ,intr`adevar ,a devenit foarte capricioasa prin locurile acestea . Multumim ca existati si .... succes si la mai mare !

8 comentarii◄:

Anonim spunea...

Conspiratiile se tin lant! Multumim pentru laude (pe unele nu stiu daca le meritam!) si cred ca suntem la fel de bucurosi ca si tine ca am dat unii de altii, fie si doar virtual, pentru inceput :) O zi frumoasa de la Gherlainfo!

Danette spunea...

Laudele , toate , le meritati din plin ...cat despre conspiratie , hmmm , ce sa zic ....trebuia trimis un link prin e-mail ...si eu bag mana in foc ca nu l-am trimis ! O fi de vina OZN-ul de care se tot vorbeste :)

Adrian Barbat spunea...

:))))))))))
azi am luat o comanda din Gherla si am trimis ceva acolo ;).

Danette spunea...

Recunosc .... m-ai facut curioasa !

Adrian Barbat spunea...

:)))))))
curioasa? .... de ce?

Danette spunea...

:D de comanda ....

Adrian Barbat spunea...

scuze, am plecat la Sibiu si am intrerupt convorbirea :)))))))).
Era o comanda de apa minerala care am livrat-o azi la Gherla ;).

Danette spunea...

Nu ai de ce sa te scuzi :D

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected