Valori (ne)apreciate ....

16 martie 2008

Doi romani , plecati prin alte tari europene, mi-au readus in minte un vers binecunoscut din folclorul nostru , pe care imi permit sa-l parafrazez : " Tara noastra valori poarta , dar sunt descoperite la alta poarta ". Cei doi sunt binecunoscutul, de acum , Costel Busuioc si mai putin cunoscuta ( in Romania , ca dincolo face furori ) Linda Teodosiu ...o pustoaica de doar 16 ani care participa la cel mai apreciat concurs de interpretare din Germania si castiga etapa dupa etapa.
Ne mandrim cu ei , normal sunt de-ai nostri , dar cu ce drept , daca tara asta nu a miscat un deget ca sa-i sprijine!?Crestem in ochii lumii!? Probabil , dar au altii grija sa si scadem! Citeam undeva de Costel Busuioc ca, aici in Romania, a frecventat o Scoala Populara de Arta . Rezultatul !? Nevoile financiare l-au impins sa aleaga drumul strainatatii si l-au descoperit spaniolii , nu profesorii lui . A gresit? Cu siguranta , nu ...altii au fost orbi . Cu Linda , lucrurile stau putin altfel ... este fiica unui fost copil -vedeta in Germania , dar de va castiga , iar va curge cerneala garla cu articole gen ..." Romanca noastra...." .Mai ca-mi vine sa zic ca ne cam place plagiatul si sa-i dau dreptate lui Ice ...Romania nu isi respecta valorile .

2 comentarii◄:

ice4you® spunea...

Ne place sa ne mandrim si asociem numele cu tot felul de personalitati dar niciodata sa le apreciem asa cum trebuie si sa le sprijinim asa cum ar avea nevoie ...

Asta este ... o sa ii decoram dupa moarte.

Danette spunea...

Cam asa este ...ne dam seama de valoarea lor , doar dupa ce nu mai sunt !Pacat...

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected