Petitie on-line

30 noiembrie 2007

Nu cu mult timp in urma, in tara noastra a avut loc o campanie de prevenire a cancerului de col uterin care anunta alarmant: "In Romania, trei femei mor in fiecare zi din cauza cancerului de col uterin. Nu trebuie sa fii una dintre ele!" (revista Sana) Via Florin Grozea Hi-Q ....semnati : Petiţia STOP Cancerului de col uterin

Elodia un nou brand national .....

28 noiembrie 2007

...sau cum necazul unora devine nebunia altora !!! Mai intai a fost balada, a urmat prajitura,acum a venit randul magazinului online al Elodiei . Oare ce va mai urma , pentru ca romanul nu duce lipsa de inventivitate si doar traim intr-o lume nebuna , nebuna , nu-i asa? Sursa

Petre Roman si Silvia Chifiriuc

Tangoul vesnic tanar....
Dincolo de toate barfele si de stangacia vizibila a protagonistilor mie , aceasta prima aparitie in public a celor doi ,mi s-a parut un gest frumos si plin de curaj...one moment in time!Doar cine n-a gresit sa ridice piatra si s-o arunce .....

Balet pe patru roti

Si masinile pot "dansa " cu gratie , nu-i asa? Sursa

Testul porcului

27 noiembrie 2007

In cautarile mele pe net , din click in click, am dat peste un test interesant si foarte amuzant .Ideea testului ar fi "...deseneaza un porc si iti voi spune cine esti ". Deci ...luati o foaie de hartie , un creion si desenati un porc , apoi intrati aici si evaluati-va personalitatea in functie de desenul realizat. Distractie placuta !

Cel mai mare parc din Europa .....

Stirea aceasta imi miroase a vant de schimbare si face sa-mi tropaie in urechi sabotii olandezi . Daca nu ne-am pricopsit cu mult promovatul Dracula land , macar vom avea cel mai mare parc eolian din Europa . Deci, sa ne lasam purtati pe aripile vantului spre progres si ....vant continuu la Marisel !

Umbrel(l)a parodiata

26 noiembrie 2007

O ....umbrel(l)a , scoasa de la naftalina , dichisita .... arata , pardon...suna mult mai bine : Care ar fi melodiile romanesti care, parodiate, ar "suna" mult mai bine?

Sa nu votezi ...o noua moda?

Aseara, aflata in fata unor liste cu nume sonore , mi-as fi dorit din tot sufletul sa pun stampila pe un singur nume ... si tot aseara am aflat ca nu sunt in trend ! Asa-mi trebuie daca nu stiu sa mimez indiferenta ... :))) . Oricum, mi se pare ciudat sa crezi ca indiferenta poporului le poate cauza , celor avizati , procese de constiinta .... nu am vazut pe fetele lor umbre de remuscari ...doar bucurie ...poate pentru simplul motiv ca poporul a "jucat" exact cum si-au dorit aceste "animalele " bipede care bantuie politica romaneasca de toate culorile !? Dar , tot raul spre bine , nu-i asa?Am spus bye , bye primului lot de porcine si oi expirate ....

Trei Sud Est - Vorbe care dor

23 noiembrie 2007

Via Florin Grozea >>> Hi-Q single-lul care promoveaza ultimul album Trei Sud -Est ...... Auditie placuta !!!

Parazitii -Slalom printre cretini

22 noiembrie 2007

Via Ice world un Mesaj pentru Europa , mestesugit ticluit de Parazitii :
Europaaa ...trezeste-te.....
"....timpul s-a scurs pentru aceasta prezentare, la final trebuie sa precizam ca Romania e o tara in Africa ,noi traim in gauri insalubre sub pamant, suntem canibali, vanam sobolani cu arcu', n-avem masini ca ne deplasam prin copaci vopsiti in galben si toate constructiile care le puteti admira daca alegeti sa faceti o excursie pe aceste meleaguri au fost construite de o civlizatie superioara cu care noi nu avem nici o legatura.....Va Multumïm!!!"
Versurile melodiei le gasiti aici.

La o cafea .....

...probabil punand tzara la cale : Vorbea cineva de discriminarea rromilor in Romania ? Cred ca fotografia , realizata in Cluj , oras care, cu siguranta , nu este in Italia , este foarte graitoare ....(mariti imaginea cu un click) Sursa

Italia vs Romania (II)

Doua stiri in oglinda ... despre romani si italieni ...doar reactiile sunt diferite ! Unii se aleg cu expulzarea iar altii cu dosar penal . Atitudinea caror autoritati (italiene sau romane) vi se pare cea corecta?

Songza ...

19 noiembrie 2007

...l-am incercat , merge super ok , e bestial , am gasit toata muzica pe care am cautat-o , nu este complicat , nu trebuie sa te inregistrezi , ai posibilitatea sa-ti alcatuiesti o intreaga lista de melodii preferate , realizatorul sitului este Aza Raskin , daca numele va spune ceva...iar aceasta "comoara"
am gasit-o aici . Dovada ca "merge" o aveti mai jos ....

Romani in bucataria italiana

16 noiembrie 2007

Cand nu poti sa-i spui italianului verde in fata ...i-o "servesti " subtil !

Italia vs Romania

...sau despre povestea lupului moralist in imagini: Concluzia :intre noi si ei sunt multe asemanari , ca doar oameni suntem toti, dar exista si o mare diferenta ....pe romani i-a inzestrat Mama Natura cu o tona de inteligenta in plus ...cititi aici si aici !

De-a curatenia in Parlament...

15 noiembrie 2007

Astazi am avut chef de joaca si uite ce-a iesit ...prima mea creatie in ale jocurilor:
Aveti o persoana care va enervat in mod deosebit ?Nimic mai simplu ..intrati aici si aveti posibilitatea de a-i tabaci virtual posteriorul persoanei cu pricina.Eu l-am ales pe deputatul asta cu trei milioane de euro in cont care sta la mila poporului sa-i plateasca chiria in Bucuresti , ca cica-i din provincie si are dreptul ...eu am dat cu stangul si am dat de vreo 146 si ceva de mii de metri! Distractie placuta!!!

Mircea Baniciu are blog !

14 noiembrie 2007

Cu surle si trambite, in vuiet de fanfare , pe toate posturile scrise, vazute si nevazute ,am aflat de o zi incoace ca Ion Iliescu are blog .Ei ,si ce...mult zgomot pentru nimic.Dar de faptul ca Mircea Baniciu a intrat in blogosfera eu una am aflat doar de aici . Nu ma mira aceasta "tacere" ...deoarece, s-a confirmat de atatea ori ca scara valorilor noastre ne priveste dintr-o oglinda hidos deformata...

DE-A DISPARUTII SI DETECTIVII SAU.....

...... "Gaseste-o pe Elodia ". Cercetarile mele au durat 24,36 de secunde(sic,sic Lazarus.....!), tu de cat timp ai nevoie ? Jocul original il gasiti aici . Distractie placuta !

"Ea"este cel mai frumos barbat din lume?

13 noiembrie 2007

Se stie ca in mintea fiecarui barbat exista cate o femeie (sau mai multe...depinde de cate poate duce fiecare) , dar de aici si pana aici e un drum lung pus in miscare de un angrenaj a carui schema nu o inteleg: "EA sau EL?" ...sau poate "EL sau EA?" . Voi ati inteles ceva ?Eu... mai nimic ....probabil ca perceptia mea despre frumusetea masculina este deformata.

UNORA LE PLACE ....BLUESUL (PART TWO)

Umbla zvonul ca zgomotul ar fi "otrava care ne ucide lent" .Ok, daca-i musai ,macar sa fie din placere... si-atunci ascult la infinit "The Closest Thing to Crazy", o melodie care se potriveste ca o manusa cu dansul fulgilor de-afara : Despre Katie , cea cu noua milioane de biciclete chinezesti, aflati mai multe aici si aici .Merita sa ascultati ...trust me!

Globe-trotterii Zero TV

Ce-am uitat!!! Acum doua seri, mesaj pe ZeroTV:"Martor sub acoperire a vazut-o vie pe Elodia in Germania..." . Cum altfel ar fi putut s-o vada , doar nu putea sa-i fure "caimacul", cireasa de pe tort, super detectivului vesnic in actiune Lazarus , nu !? PS: Sa -ti speli rufele in public este rusinos , dar sa te apuci sa speli rufele altora in public ...cred ca este de "n" ori mai rusinos !!!Brava voua , ati reusit sa generati o psihoza in masa ....ori unde intoarce romanul capul o vede pe Elodia....in tramvai , in Germania , in Austria .....si unde apare Elodia ...tusti si reporterii Zero TV, carora vreau sa le fac o calduroasa urare ....dorinta sa vi se-mplineasca si s-aveti ocazia sa "maturati" intreg mapamondul !

VINE IARNA!!!

12 noiembrie 2007

Prima zapada cade pe strada si asterne alb covor ..... Si dimineata ..."vine nenea cu tractorul si o ia": Vine iarna acusi, acusi ....!!!

"Show me Your Sloggi"

11 noiembrie 2007

Stiati ca cele mai frumoase posterioare apartin est-europenilor?Daca nu , priviti videoclipul de mai jos: Juriul concursului "Show me Your Sloggi",desfasurat in Germania si la care au participat 46 de concurenti din 26 de tari, a hotarat... cele mai sexy posterioare din lume se plimba prin Romania(Andrei Andrei) si Bulgaria (Kristina Dimitrova: Andrei si Kristina au castigat cate 10.000 de euro, un contract de modeling si asigurare pentru posterioarele lor, devenite de acum faimoase.

Zorba grecul ...aborigen

10 noiembrie 2007

Sigur va amintiti cu placere de dansul de la malul marii a lui Anthony Quinn si Alan Bates din finalul celebrului film "Zorba grecul" : ....dar, sigur, nu v-ati imaginat ca poate fi dansat si in aceasta versiune mai mult decat originala: Dansul, din filmuletul de mai sus ,este executat de grupul "The Chooky Dancers ",grup alcatuit din 10 tineri aborigeni, si a figurat in programul unui festival local de pe continentul australian (Ramingining Festival -30 septembrie 2007).Clipul a fost postat pe site-ul YouTube in luna octombrie 2007 si doar intr-o luna a reusit sa faca furori pe internet , fiind accesat de peste 160.000 de ori. Sursa: You Tube

Parodii la Budweiser Wassup

Reteta succesului: 8"genii"aflate in mare verva, o intrebare ...„Ci faci?“ si un raspuns ....„Nic. Ma uit la stele. Beau un Budai. Indubitabil“....ambele rostite in dulcele grai moldovenesc si reclama de mai jos numai buna de parodiat : si iata rezultatul :45.000 de vizitatori care au ales sa vizioneze filmuletul lor intitulat "Budai Beer" postat pe You Tube(vezi filmuletul de mai jos ) le-au adus ,celor 8 ieseni,locul trei in lume la categoria Comedy ...si asta la doar cateva zile dupa postare ! Aceasta se intampla in august 2007 , de atunci numarul vizitatorilor a crescut , la fel si numarul parodiilor la aceeasi reclama.Iata ,mai jos ,una dintre ele , care mie mi se pare multa mai reusita decat prima : Sursa:You Tube

MIG LOVIT DE UN OZN?

9 noiembrie 2007

Sa pilotezi un MIG pe o distanta de 100 de mile pentru unii e floare la ureche , dar sa o faci in conditiile in care cupola avionului "a zburat " in urma impactului cu un obiect necunoscut ...acesta este un adevarat act de eroism .De necrezut , dar s-a intamplat martea trecuta in apropierea orasului Gherla .Comandorul Marian Mitrica, pilotul aflat la carma avionului, s-a trezit fara cupola Mig-ului si in fata a doua alternative: aceea de a se catapulta sau de a incerca sa revina la baza din Campia Turzii . A ales ultima varianta , iar in zborul lui spre casa a fost ghidat chiar de sotia lui, controlor de trafic al aceleasi baze aeriene.De ce nu a prea fost mediatizat cazul ?Poate un raspuns il veti gasi chiar aici. ,dar totul e bine cand se termina cu bine ....sa ne bucuram ca avem si eroi in viata ca de prea multe ori ne-am intristat sufletul cu disparitia celor decorati post-mortem.




Powered by BannerFans.com


Vreau sa zambesc in Romania

DE CE SA IUBIM TIGANII?

Citeam zilele trecute un articol din Adevarul despre subiectul fierbinte care a adus in prim plan o problema acuta a timpurilor pe care le traim '' Rromii o minoritate pe care Europa nu o vrea" , adica , in traducere libera "De ce nu iubim tiganii!"(vezi titlul care apare in link). Nu cred ca poate fi vorba de iubire , e prea mult spus , dar nu poate fi vorba nici de ura indreptata asupra unei etnii ....cred ca doar e ura pentru metehnele multora dintre ei , proaste obiceiuri descrise atat de bine de N.Steinhardt: "Printre ţigani. Rasismul este o demenţă, dar - cum să spun? -nerasismul, contestarea unor rase deosebite, fiecare cu însuşirile ei, este o nerozie. Sunt mai ales certăreţi, rostul vieţii lor e gâlceavă, harţă: gălăgioşi; fără de larmă şi tărăboi se asfixiază şi pier; pângăritori, au un dar neîntrecut de a terfeli totul; mincinoşi, minţim cu toţii, dar idealizăm realul, la ei e altfel, ca la antimaterie. Şi găsesc de cuviinţă să-şi întărească minciunile cu jurăminte grele: să-mi sară ochii, să-mi moară mama, să fiu nebun. Dacă ar fi să-i iau în serios, ar trebui să se înalţe maldăre de ochi, ca în cele atribuite lui Ante Pavelici de Malaparte în Kaput; să se perinde în faţa fabricii nesfârşte convoiaie de dricuri, întrerupând orice trafic; să fie balamucurile pline la refuz.

Şi nu le poţi intra în voie. Oricât de frumos le vorbeşti: orice umilinţă, orice făţărnicie: deopotrivă de inutile. Leneşi, urăsc pe cine le cere un efort, o lene îndărătnică, violentă ca instinctul de conservare. Şi nu pot bea în cârciumi, numai afară pe stradă, cu sticlele înşirate alături şi puradeii roată; o miaidanofilie, un exhibiţionism, o nostalgie a bâlciului; şi un jind al ocării, ţipetelor, poalelor date peste cap. Spurcăciunea. Dracul sordid, dracul poltron, dracul ţopăitor. Cărora Coşbuc le-a găsit nume atât de potrivite şi care-n infern îşi fac din cur o goarnă."( Jilava 1961 şi fabrica Stăruinţa din Vitan)

Obisnuita sa vad doar partea plina a paharului ...ma intreb... "De ce sa iubim tiganii?".Caut motive, dar ,deocamdata, doar unul imi rasare in minte ...pentru ca sunt si ei OAMENI ! Voi de ce ati iubi tiganii? V-ati gandit vreodata la acest lucru?

BATTLE OF SONGS

8 noiembrie 2007

Battle of songs este un proiect al companiei Star management -una dintre cele mai cunoscute companii din industria muzicala romaneasca,infiintata de un artist de succes (Zoli Toth , membru al unuia dintre cele mai celebre grupuri din Romania: SISTEM) si de unul dintre cei mai experimentati profesionisti ai industriei muzicale locale (Anca Lupes -manager si impresar artistic, trainer de impresari si organizatori de spectacole).Proiectul a fost initiat din dorinta de a descoperi, sprijini si promova noi talente in domeniul compozitiei respectiv de a incuraja activitatea componistica existenta pe plan local si international printr-o competitie deschisa tuturor celor care cred ca au un cuvant de spus in muzica moderna. Battle of Songs este un concurs de creatie muzicala deschis tuturor compozitorilor/ textierilor/ orchestratorilor din intreaga lume al carui scop este descoperirea si promovarea de noi talente si a muzicii de calitate. Piesa castigatoare a concursului va primi un premiu in valoare de 10.000 de euro. La aceasta prima editie s-au inscris piese din toata Europa (Marea Britanie, Malta, Grecia, Republica Moldova, Belarus, Bulgaria etc). Iata aici cele 12 de piese care au trecut in finala.Votati-le ...iar daca va place proiectul initiat de Zoli Toth ... dati mai departe !

UNORA LE PLACE ...BLUESUL

Pentru prima oara am auzit aceasta voce , urmarind serialul Alias ... am recunoscut melodia cantata si de Sting, dar vocea feminina , sensibila si profunda , imi era necunoscuta .Mai tarziu am aflat ca vocea ce mi s-a parut a unui inger , apartinea Evei Cassidy. Apartinea , deoarece Eva Cassidy nu mai este .... a plecat dintre noi la doar 33 de ani . Eva Marie Cassidy (n: 1963 - d:1996) a fost o interpreta americana considerata de cotidianul britanic The Guardian ca fiind una dintre “cele mai mari voci ale generatiei sale”. Genurile muzicale abordate in repertoriul sau sunt destul de eterogene: jazz, blues, folk, gospel si pop. Eva Cassidy a fost relativ necunoscuta in perioada vietii, dar albumul sau postum a fost vandut in peste 4 milioane de exemplare. La inceputul anului 2001 compilatia Songbird - continand piese interpretate de Cassidy a ajuns pe primul loc in UK Album Charts.Numele ei apare la loc de cinste in mai toate topurile celor mai buni vocalisti din toate timpurile. E un exemplu clasic al unui artist exceptional, care a avut posibilitatea de a se face auzit, insa nu a fost cu adevarat recunoscut de public decat dupa ce a trecut in nefiinta .A ramas doar vocea unui inger care traieste prin cantecele sale ...just a SONGBIRD

Ganduri ...negre...

2 noiembrie 2007

Ascult Parazitii, citind articolul semnat de Mircea Cartarescu, publicat in Evenimentul Zilei , ma gandesc la" gunoaiele" care ne "reprezinta" tara si ma intreb retoric" Romania , incotro...? " . Nu, nu sunt Napoleon , dar cert este ca imi doresc sa fiu Vlad Tepes.....unde esti tu, Doamne ? Cred ca Brucan a fost un optimist....prea optimist...

JAPONEZA, BAT-O VINA....

Ma "distreaza" mania unora de a trimite mesaje la toti cei pe care ii iau in lista de messenger ...mesaje anoste cu urari de noapte buna , somnic pufos si "kiss-uri for all " ...le "tratez " cu un simplu delete , fara sa ma mai obosesc a le citi ... dar, azi , dupa ce mi-am reinnoit messengerul cu ultima versiune lansata de yahoo, curioasa fiind, sa vad cum arata mult comentatul look ....imi rasare in fata un mesaj , tare de tot , mult prea tare ca sa fie ignorat : "Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala C.P. Tariceanu s-a gandit sa aduca 12 experti japonezi pe posturile de ministri. Iata cele 12 nume ale alesilor: 1. Nimika Nuymoka 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12. Yopapnumay Kiolanu " Super nume , predestinate :) , dar parca lipseste unul ...Caltabosysant Intopury....
myfreecopyright.com registered & protected