Vanare de vant

9 decembrie 2009

Mai aveti timp sa priviti cu atentie la ceea ce se intampla in jurul vostru? Nu ati obosit de atata inversunare si ura ? Eu..... DA !
VANARE DE VANT Cate drumuri un om ar avea de facut, Pana sa se considere OM? Cate mari pescarusii mai au de vazut,. Pan-ajung la nisip pentru somn? Cate bombe vor mai sfarteca mii de vieti, Pana sa le interzicem pe veci? RASPUNSUL PRIETENI E VANARE DE VANT, RASPUNSU-I VANARE DE VANT. Cati ani poate un munte in lume trai, Pana marea sa-l spele-ntr-o zi? Si cati ani oamenii pot vietui, Pana liberi permis le va fi? RASPUNSUL PRIETENI E VANARE DE VANT, RASPUNSU-I VANARE DE VANT. De cate ori omu-n sus va privi, Pana cerul sa-l vada-ndeajuns? Si cate urechi necesare-i vor fi, Ca s-auda al lumilor plans? Cati mai au de murit ca s-aflam in sfarsit, Ca oameni prea multi au murït? RASPUNSUL PRIETENI E VANARE DE VANT, RASPUNSU-I VANARE DE VANT.
..

5 comentarii◄:

Adrian Barbat spunea...

Eu am obosit si mai mult de atat m-am saturat, vreau pe partie la ski, acolo nu se face politica, nu se cearta nimeni si mai mult: "Toata lumea e fericita".

Danette spunea...

Eu ultima data cand am fost pe o partie am plans de frig :D

Adrian Barbat spunea...

Dar, intrebare, erai la privit sau la ski, si aveai imbracaminte adecvata?
Nu poate sa-ti fie frig pe partie. Dar ma rog, daca spui tu poate.

Danette spunea...

La privit si fotografiat ,tinuta adecvata .

Adrian Barbat spunea...

Eeee,
vezi, de la privit si stat e normal sa-ti fie frig, iar blitzzul de la aparat iti produceau lacrimile :)))))).
Ia sa fi incercat niste skiuri si dupa ce te imprasiai putin pe acolo si te chinuiai sa te ridici si sa le pui iar in picioare iti era cald ;), si nici nu mai plangeai ;), poate.

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected