Lupul moralist

8 decembrie 2009

Aloooo ! psd ! V-a cazut din camioane o proba de frauda electorala nerd :
Foarte bine ca se incearca sa se scoata la lumina fraudele electorale , dar pentru ca democratia sa fie intreaga, nu doar o simpla fantoma ce schiopateaza ... ar fi ,moral si etic, ca dupa denunt sa urmeze si un autodenunt , altfel tot balciul acesta se rezuma doar la conceptul de lup moralist. Penibil si penibili cu toate declaratiile lor de dupa alegeri, prin care improasca cu noroi in toti romanii care nu au votat progeoana .
PS : Cererea de anulare a alegerilor se poate face de partidele şi candidaţii care au participat la alegeri, în termen de cel mult 3 zile de la închiderea votării; cererea trebuie motivată şi însoţită de dovezile pe care se întemeiază. Cererea poate fi admisă numai dacă cel care a sesizat nu este implicat în producerea fraudei. Soluţionarea cererii de către Curtea Constituţională se face până la data prevazută de lege pentru aducerea la cunoştinţă publică a rezultatului alegerilor.

2 comentarii◄:

Adrian Barbat spunea...

Asta e Romania, nu stiu sa se recunoasca invinsi si cei care au castigat nu stiu sa sarbatoreasca victoria. Mie imi par inca in campanie electorala, inca se cearta si se acuza reciproc.
Se va mai face treaba anul asta?

Anonim spunea...

@Adrian ,se doarme anul asta .;)

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected