Opinia consumatorului....

8 septembrie 2008

...despre media.... in toate formele ei de manifestare : Amuzant de adevarata , nu !? Sau ...trista!? (Pentru mai multe informatii dati click pe video )

6 comentarii◄:

Anonim spunea...

Propunere parteneriat!

Salut,

Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum de discutii si informare destinat locuitorilor orasului Cluj-Napoca. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ ce are la baza un forum cu discutii pe teme diverse din toate domeniile interesante.
Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

Daca te intereseaza, adresa forumului este http://www.clujforum.ro.
Pentru mai multe detalii: contact@clujforum.ro.

Numai bine,
Adi.

PS: Nu am gasit o adresa de mail asa ca am postat aici.

ice4you® spunea...

Candva mai demult ti-am promis o supriza ... aceasta in sfarsit este pregatita, insa ptr a ajunge la tine ... am nevoie de ajutorul tau ...

Scriemi un email la adresa postadeforum coadademaimuta yahoo punct com, in care sa imi trimiti si o adresa completa unde poti primi ceva prin posta :)

Toate cele bune!

ice4you® spunea...

Danette - ai reusit sa imi trimiti un email pana acum? :( Nu am primit nimic din pacate pana in acest moment pe email, sau a fost oprit de filtru spam. Daca cumva ai trimis vreun email, te rog sa incerci sa il mai trimiti email-ul inca-odata.

Multumesc!

Danette spunea...

de trimis am trimis ...nu stiu ce s-a intamplat ....

ice4you® spunea...

E ok a ajuns :)

Danette spunea...

...sa nu uiti de revansa ... nu vreau sa raman datoare si inca odata MULTUMESC !

Trimiteți un comentariu