Test de ....sinceritate

7 iulie 2008

Mama mia , cata sinceritate ... !!!Hmmmm....sau poate centimetrii aia se refera la adancimea bazinelor care trebuie sa fie direct proportionala cu cantitatea de bere consumata !? PS: Nu sunt misandra .... asa ca nu va grabiti s-aruncati cu pietre ... am destuuuuleee-n curte , pot sa-mi fac o casa cu piscina !!!!

19 comentarii◄:

Anonim spunea...

"test de sinceritate"?? un articol care nu e scris pt barbati.. evident marimea conteaza, altfel sexul slab nu ar bate atata moneda pe asta... dar nu ne asteptam sa se recunoasca lucrul asta din partea jumatatilor noastre angelice care nu cunosc mizeria carnala,

ice4you® spunea...

Vai de mine, dar ce sus sunt pisoarele alea ... (blush)

Danette spunea...

Evident ca nu este scris pentru barbati , este scris pentru toata lumea care intra pe-aici , nu am batut moneda ....este o poza funny si atat ! Da` , chiar, marimea conteaza !? Pentru voi este o chestie de mandrie sau de frustrare !?

Danette spunea...

Ice , asta ma intrebam si eu .... :)

Anonim spunea...

mandrie sau frustrare... adica tot barbatii sunt de vina si aici :)) pai si mandrie si frustrare nu ar fi nici o problemă pentru noi.. nirvana tot o atingem :)
cererea pt cantitate e de cealata parte! da nu ma astept ca vreo fiinta spirituala sa recunoasca asta..

Danette spunea...

Deci scopul scuza ....uneltele !?Ai dreptate , pt multi doar asta conteaza , dar e trist , nu?

Anonim spunea...

negare sau neintelegere?

Danette spunea...

La ora asta ....din doar doua cuvinte neuronii mei risca un scurtcircuit si ....am vb cu prea multi anonimi ....concentreaza-i intr-unul , daca se poate si poti , si vrei ....bineinteles.

Anonim spunea...

daca pot???...era un subiect impersonal...
nu sunt foarte sigur de ceeea ce ai vrut sa zici in ultimul comentariu! daca nu intelegei ce am vrut sa zic sau daca negi in continuare ceea ce am zis eu.

Danette spunea...

Eu nu neg ceea ce ai zis ,in multe cazuri asa o fi, dar nu inseamna ca trebuie sa faci o regula din asta .

Anonim spunea...

o sa incerc :) noapte buna!

Danette spunea...

Nu e greu ... :)
Noapte buna si tie !

ice4you® spunea...

Deci ca sa iesim din sfera asta a radicalilor liberi, mai spun doar ca in general striga ca nu ar conta cei care o au mica, iar cei care o au mare incearca explice ca defapt ei nu se lauda, dar daca tot ai intrebat ...

:D

Oricum, pisoarele alea sunt foarte sus, eu de obicei prefer WC-urile, cele "turcesti" oferindu-mi libertate deplina :D

Danette spunea...

@ Ice
:)))))) ...alea turcesti sunt cam periculoase ...

ice4you® spunea...

Pai da mai Danette, dar macar nu ma lovesc la cap :DDDDDDDD

Danette spunea...

Lol .......Lol ...Lol .... ai grija ....

Anonim spunea...

pentru minunata fiinta ice4you careia ii plac toaletele turcesti, dimensiunile si care incepe cu "deci"... tin sa ii transmit sa citeasca mai bine, si de mai multe ori postarile, oricum nu le va intelege dar un pic de exercitiu nu strica... draga mea pitipoanca iubitoare de cantitate!am incercat sa explic ca pt partea masculina nu exista asa zisa problema a dimensiunii, exista cel multin plan psihologic si ca urmare a asteptarilor sperantelor sau fanteziilor... sau chiar a unor chestiuni biologice ce tin spatii prea largi ale partii care cere cantitate, dimensiune!

Danette spunea...

Asculta , draga anonimule ....te hranesti numai cu varza acra !?Daca nu ti-ai dat seama pana acum ...aceasta postare se vroia o gluma , dar daca tu ai luat-o ca pe ceva personal si un afront adus sexului tare , care de multe ori se dovedeste a fi foarte slab (de inger) , este numai si numai problemuta domniei tale .... .
Iar , in alta ordine de idei :
1.Nu sunt nici "draga" ta , nici pitipoanca (asa sa le numesti pe cunostintele tale feminine , daca vrei )....
2.Cantitatea ma impresioneaza ,in mod placut ,doar cand este de calitate , indiferent la ce se refera ....
3.Iti mai dau un singur drept la replica , asa ca ai grija la exprimare si de cine si cum te iei !
4.Ultima parte a comentariului este , in mare parte , adevarata , dar , iti repet : POSTAREA ERA O GLUMA ! Asa ca mai lasa-ma cu filozofiile de doi bani si cu etichetarile gratuite ....

Danette spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected