Uite stirea , nu e stirea ...

29 ianuarie 2008

Citeam ,zilele trecute , pe un blog (imi pare rau ,dar nu-mi mai amintesc cui ii apartinea blogul) , ca daca vrei sa primesti "la cald"cele mai noi stiri , calea cea mai simpla este aceea de a rasfoi blogurile romanesti cu tematica specifica si , cu certitudine, , nu se va face gaura in cer, daca nu-ti vei mai pierde timpul cu presa vazuta si citita care, oricum , este plina de abureli si aiureli. Aceasta convingere , am adoptat-o si eu ,iar azi am mai primit un "semn" ca sunt pe calea cea buna .Motivul ....anuntarea prezentarii afisului ce promoveaza filmul "Sex in the city " a fost facuta de catre MondenInfo acum mai bine de o saptamana iar azi , Romantica prezinta aparitia afisului la sectiunea stiri. Acum , stau eu si cuget ....daca stirea a fost acum 12 zile pe Monden , aceasta de pe Romantica ce e?
Andre Gide afirma: "eu numesc ziaristica ceea ce va fi mai puţin interesant maine decat astazi".

3 comentarii◄:

Anonim spunea...

daca ziarele romanesti nu sunt in stare sa publice o stire la timp nu e vina bloggerilor.

Danette spunea...

Nu bineinteles , e vina ei, a presei !Parerea mea si spune-mi daca gresesc , este aceea ca in unele situatii , presa cam "fura" materiale de la anumiti bloggeri.....un exemplu e cel de mai sus.

Anonim spunea...

pai da ce sa faca si ei la munca. am scris un articol pe blog mai demult. am fost cu taica mio intr-o redactie de aici. aiai frecau menta. copiaza o stire de la unu de la altul si au facut ziarul. mai baga un editorial expirat si gata

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected