Cosmar pe sosea .......

16 ianuarie 2008

....sau reteta transformarii a doua autoturisme in praf si pulbere , dar nu de stele .....de fiare vechi : se face un melanj din teribilism si o cantitate nemasurata de inconstienta , se stropeste cu aproximativ 2oo km/h iar la toate acestea se adauga ignorarea poleiului cu care este glazurata soseaua . Rezultatul .....se poate "savura" in imaginile de mai jos :
Se spune ca gravitatea unui accident rutier este data de numarul victimelor si de imensitatea avariilor produse si totodata se mai spune ca ,din cauza accidentelor rutiere , pe soselele din Romania, in fiecare zi, isi pierd viata 7 oameni .Deci , dragii mei , intotdeauna cand va aflati la volan , nu uitati ca cineva drag va asteapta acasa sau ca aveti pe cineva drag voua in masina pe care o conduceti si ....luati piciorul de pe acceleratie !
In accidentul din imagini nu au fost victime .....doar cateva zgarieturi minore .Surprinzator , nu!? Dar ,daca ar fi fost la o ora mai aglomerata din zi? Daca nu ar fi reusit soferul, care a provocat accidentul, sa-i fereasca pe cei cativa oameni care traversau strada ?Multe scenarii posibile ....va las pe voi sa trageti concluziile !
PS: A fost intr-o seara de sambata , 12 ianuarie 2008, in Gherla ...ii multumesc anonimului prin intermediul caruia mi-au parvenit pozele .