mELODIA lui Cioaca

3 decembrie 2007

Cand am auzit de imnul lui Cioaca ,ma gandeam la ceva original , gen balada Elodiei, dar se pare ca asteptarile mi-au fost inselate :
Asteptam ,cu" nerabdare " ,prajitura lui Cioaca, magazinul on-line al lui Cioaca,povestea romantata a vietii lui Cioaca etc, etc... .Si ,daca tot s-a vorbit, in al nu stiu catelea episod de la ZeroTV, despre chilotii lui Cioaca, de ce nu s-ar lansa si o linie de lenjerie intima pentru sexul puternic , care sa poarte numele politistului!!!???
Later edit: autorul "mELODIEI lui Cioaca" este ClickBerty.

2 comentarii◄:

Anonim spunea...

Salut. Sunt "creatorul" "mELODIEI pentru CIOACA" sau "Imnul lui Cioaca" - ClickBerty, am intrat si in direct la DDD la OTV sau "ZeroTV" cum spui tu. Daca l-ai pus aici inseamna ca in profunzimea ta ti-a placut si tie si inca catorva milioane de romani. http://clickbertypg.blogspot.com/ - Si cred ca IMN nu e un titlu corect dat de OTV caci imn inseamna altceva:http://dexonline.ro/search.php?cuv=imn .... in fine. O zi placuta.

Danette spunea...

Creatorul montajului , nu?Oricum , felicitari pt ca face atata valva...melodia care insoteste imaginile este placuta iar cine stie cate ceva despre cazul acesta , poate sa zica ca si versurile , chiar daca nu au fost create special , sunt sugestive .O zi placuta si tie !!!
PS: ai retras filmuletul de pe youtube?

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected