Sa nu votezi ...o noua moda?

26 noiembrie 2007

Aseara, aflata in fata unor liste cu nume sonore , mi-as fi dorit din tot sufletul sa pun stampila pe un singur nume ... si tot aseara am aflat ca nu sunt in trend ! Asa-mi trebuie daca nu stiu sa mimez indiferenta ... :))) . Oricum, mi se pare ciudat sa crezi ca indiferenta poporului le poate cauza , celor avizati , procese de constiinta .... nu am vazut pe fetele lor umbre de remuscari ...doar bucurie ...poate pentru simplul motiv ca poporul a "jucat" exact cum si-au dorit aceste "animalele " bipede care bantuie politica romaneasca de toate culorile !? Dar , tot raul spre bine , nu-i asa?Am spus bye , bye primului lot de porcine si oi expirate ....

4 comentarii◄:

ice4you® spunea...

NU ma VOTAT, si motivele le-am expus pe larg la mine pe blog. Nu, nu am urmat un trend, insa nu pot sa votez o lege alambicata si insuficient explicata, cu o finalitate tot in mana lor pana la urma, si nenorocitii la care sa le dau in mana ciolanul european. Nu ma interesa oricum cine merge si nici nu ma intereseaza, ptr ca oricum nu au nici o valoare, si nici macar un nume din cei propusi nu era numele unui om capabil.

Deci, mai ramane intrebarea: ce si mai ales de ce sa votez si ptr cine ?

Danette spunea...

Eu , recunosc ca am fost , recunosc ca am votat cu inima indoita , am si spus la inceputul blogului ...motivul , recunosc ca am votat doar cu gandul la Tokes si ai lui si totusi de ce mi-a fost "frica " nu am scapat ...cativa dintre ei ne vor "reprezenta " tara in Parlamentul European...stii la cine ma refer , nu?Adevarul este ca ai mare dreptate ...

ice4you® spunea...

Danette - votam degeaba, oricum intrau, ptr ca spre deosebire de noi, ungurii sunt uniti stiu ce vor si au mers toti la vot, si sa fim seriosi ... mai rau decat ne reprezinta ai nostrii, nu poate sa o faca nimeni.

Danette spunea...

Eu ma gandeam ca totusi nu intra independentul lor , iar problema lor este ca intotdeauna , ajunsi inafara , uita ca sunt reprezentantii unei tari si o tot dau inainte cu discriminarea minoritatii lor ,dar asta e , vom trai si vom vedea ...vestea buna e ca mandatele le expira in 2009.

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected