Ca odihna nu-i nimic .....

5 octombrie 2007

Cei care va grabiti sa mai "aruncati cu pietre" in vajnicii nostri senatori si deputati , surprinsi de camerele de luat de vederi motzaind cu spor in timpul sedintelor de lucru ale Parlamentului, mai bine va ganditi de doua ori , puneti mana pe mouse si dati click pe link . Vedeti cat de rautaciosi ati fost cu cei care ne reprezinta cu atata" dezinteres" ...interesele? Ei de fapt isi " reimprospateaza " reteaua nervoasa , urmand sfaturile psihologului german Jürgen Zulley,care, efectuand un experiment referitor la bioritmul uman, a ajuns la concluzia ca , pentru randamentul sporit al angajatilor, este benefic un somn de 30 minute in timpul orelor de munca..... Deci, dragii mei ...."somnul natiunii naste monstri"? Nu, "somnul natiunii naste profituri" si nu uitati celebrul indemn al lui Caramitru adresat lui M.Dinescu: "Mircea, fa-te ca lucrezi!" ......fiecare intelege ce vrea dar eu va urez somn usor , scaldat de vise placute ! P.S.: ....Nu uitati sa va accesorizati locul de munca cu perne....

4 comentarii◄:

ice4you® spunea...

Hehehheeee ... a crescut acest mic blog, si devine tot mai interesant ... asta comparativ cu ce am vazut cand am dat ultima oara pe aici ;)

Felicitari si la mai mare ! ;)

Danette spunea...

Daca ma "joc" si eu de-a blogu ...asta pot sa-ti spun ca in mare parte ti-o datorez....am dat intamplator peste blogul tau , cautand informatii despre Cincis-Cerna ...mi-a placut si desi nu prea reusesc sa imi fac timp ...este totusi ceva pe care il fac din placere .Multumesc mult !!!

ice4you® spunea...

Danette - ma simt onorat, si iti doresc mult succes in continuare !

Spor la treaba, am sa incerc sa iti sprijin proiectul prin adaugarea blog-ului tau la lista mea de link-uri favorite.

Succes in continuare si tinem legatura ! :)

Danette spunea...

Multumesc mult ...onoarea este de partea mea!

Trimiteți un comentariu

myfreecopyright.com registered & protected